Assalammmm..

Ahaaa asal update je citer pasal makan..
asal update je citer pasal makannn... maghoh maghoh maghohhh laa!!
ekekekekekek ececece gurau2 manjer jekkkkkkk yerrr

ok ada satu lagi kedai Thai menu Thai yg daku pun bila start bukak restoran ni 
baru start try test rasa... Noodle Boat yg terletak di D'Pulze Cyberjaya.
Konsep nyer sama macam Noodle Boat Style kat Sungai Mekong Thai tuuu..
depa meniaga mee dari dalam bot gitewww


ok ni deco dalam kedai.. banyak iklan2 lama dalam bahasa Thai


ni menu dia


Konsep Noodle boat ni ada 2 perisa.. versi pedas dan tak pedas.
Semangkuk tu cuma RM1.90 tapi recomended sorang makan 
4 bowl sebab kuantiti mee dia 2 kali suap dah habis gitew ekekkekek


Ni both versi pedas dgn tak pedass



Ahli bersekutu JJCM


Antara menu yg glamer jugak tempura bayam.. memang crunchy giler nko!
Makan lak dengan Thai Green Tea gitu kann pehhhhh
tapi oily sket laa errkk cuma masa makan tu mmg crunchy bak 
kater orang Jepun ~ 'saku saku!'



ok... ni rembatan pada hari lain pulak sebenarnya...amek sorang sampai 5 mangkuk! hohoho!
Biasa mix la mild dengan spicy.



tambah side order sket


Tu dia mangkuk tingkat hari ini.
agaknya asyik tukar basuh mangkuk yg banyakkkk ..
siap ada mangkuk yg dah sumbing youuu!

Kat Shaftbury sebenarnya ada juga  konsep cenggini.
Nama kedainya Aroi Thai Boat Noodle.
Aku pun tak pernah sampai lagi... next sesion pulak eh!
jyaaa~~~~

1 sweet comments:

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com