Assalam..

waaa selalu tengok iklan kat FB je.. tau tau ZAWARA COFFEE baru sahaja dibuka di Cyberjaya!
Apalagi... tak lepaskan peluang terus gi terjah cuba try test menu apa yang best 
sangat kat Zawara ni kennnn..

So pada satu hari yg terik panas lit lit keluar ke ngan team mate...
ke Zawara la kite yerrr..


Masuk2 tengok menu.. 
ala2 majalah kartun pun ade



So aku ambik 2 menu, member pun ambik 2 menu...
tu dia senarai harga nyer.. bleh tahan jugak yerr



Kitaorang tersampai awal sikit je.. lepas tu terus panjang queue sebab dah masuk waktu 
lunch hour


Panas lit lit ni ais blended wajib la kenn



Sorang ambik spagethi sorang order hotdog.
and both order churros .. nak rase gak zawara punyer ni


makan sempoi semua dah dalam bekas siap sedia untuk take away kalau 
tak habis.. dan pakai buang.
Team mate aku kata spagethi dia sedap! ok take note yer.. try next order pulak


ni menuku .. rasa not bad. tiba2 teringat hot dog new york chicken 
1901 dolu2... mmg hantu jugak menu tu especially masa pregnantkan 
Dania... ada satu booth dia kat Petronas tepi KESAS highway... memang 
balik kerja rajin aku singgah nak menapau 1901 New York Chicken Hotdot tu...
tapi sekarang macam dah tak ader ekkk? uhuhuuh




Ni dia churros nyer... tapi dah kenyang.. tak habis makan kat situ so tapau bawak balikk



Harga bleh tahan.. sesuai gi time lepas gaji.. lepas tu tunggu gaji bulan depan pulak hihih,
Kalau kome nak jejak sini lokasi seperti dibawah yer atau layari 

https://www.facebook.com/zawaracoffee/

 ZAWARA COFFEE CYBERJAYA


I-11, Jalan GC 11, Glomac Centre

63000, Cyberjaya. (Glomac Cyberjaya. Corner Lot,

 berhadapan jln besar menuju ke Petronas. 
Berhampiran Bank Rakyat)

3 sweet comments:

lieyalatif said...

aku suke cyberjaya...mcm2 ade dahskrang....nak nasik kak wok ade, nak nasi arab belambak2...nak mee tarik pun ade...nak stimbot pun bersepah....pendek kate syiok laaa...sebb tu aku suke lepak sane...kalo ade taman2 bertasik lagi best aku rase kan izan....

idzwa kamaruddin said...

harga ble htahan yg tak tahan tu..kekeke..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)