Assalamualaikummmm..

Alhamdulillahh.. dah masuk minggu ke-4 berpantang dah hari ni.
Tiap2 pagi menghitung berapa banyak lagi pil yang dapat dari Hospital 
untuk di habiskan.. dos dapat untuk sebulan.. habis dos tu 
rasa macam dah habis le pantang stage pertama ngahahahaha...!!
Habis sebulan ni rasanya nak start masak dah.. sian kat Papa uhuhuhuhu.

Dhiya pun dah makin berakal.. dah pandai ajak sembang.
Dah pandai tengok orangg.. ehehehehe.
Ni update sket gambar day by day Dhiya sejak hari pertama yekk

Dhiya 1st Day ~ tak sampai 24 jam

Dhiya hari ke-3



Dhiya hari ke-4, tidur malam...ZZzzzzzZZzzzz

Dhiya hari ke-5... mama dah gatal make up kekekek.
Mode tidur lagii.. ZZZzzzZZzzz..
dah masuk fasa ke jaundice.. tidur jek kerjanye ekekkeke

Hari ke 11 ~ Tengah kena make-up dengan Nenek 

Dhiya hari ke-16. Pose tidur peberet diaa..
suka sangat depa 2-2 tangan ke atasss. Confirm lena he he 


Dhiya Hari ke 18 ~ nak sembang apa tahhh


Dhiya hari ke 19.. satu lagi pose tidur kegemarannn... 
pangku dagu uhuhuhuh

Last but not least.. Dhiya hari ke 27
Dah pandai nak sembang-sembang ehehehehe.
Lepas Emak & Abah balik nak masuk minggu ke-3 yang lepas,
aku lah yang mandikan Dania. 
Bibik banyak tolong2  uruskan kerja2 rumah.
Seb baik sempat dapat Bibik sebelum bersalin.. at least Mama bleh 
concentrate jaga Baby Dhiya sepanjang pantang ni kann.


kekekekekek *gelak*

Pose apa tuh ehehehe
*gambar ni macam gambar Dania masa kecik2.. 
aku tengah cari gali mana gambarnya nih eheheh*


Bila di agahh ~

  
 Dah pandai senyumm dahhh..!!! 
cayang cayang bucuk anak mama nih.. muahh muahhh!!

Rajin-rajin minum susu yekkk... cepat-cepat besarr..
nanti baru lah bibik tak ngeri nak pegang Dhiya bila 
Mama dah kena naik kerja okeh cayangg!!

5 sweet comments:

eelobor said...

dah masuk minggu ke-4... cepatnya masa berlalu. rasanya cam baru jer baca entri ko bersalin.

Gieyana said...

Comel Dhiya..congrats Izan..dh pdai gelak2 erk..cute!

Cho Zila said...

cepatjer masa berlalu yerk izan.. memang masa ni baby punya progress paling best dipantau..

kinna said...

auntie lom sempat gi tgk dhiya lg..nti ye nak..alolo tomei...

tgk dhiya rs cam dania je..(mcm la sy pernah tgk dania kecik2)

~izan~ said...

comelnya.nak gigit2 rasa hehe.dah minggu ke 4 yer. rasa cepat je tp tuan bdn mesti rasa lama hehe.

bdk2 skrg lahir2 dah pndai tgk org,senyum bagai.cepat pndai...semoga baby sihat selalu.ibu pun begitu jugak ok.