zwani.com myspace graphic comments
Selamat Hari Bapa kepada semua lelaki yang bergelar bapa didunia ini TERUTAMANYA buat suami tercinta, ABANG diatas segala kasih sayang, kesabaran dan pengorbanan terhadap mama & anak-anak selama ini. Budi dan jasa Abang tak mungkin dapat kami balas.. selamat hari bapa, semoga kebahagiaan dan kasih sayang antara kita bertambah eratt..

We loves you sooooooooooo muchhhhhh PAPA!!
PAPA NO 1!! Muaaaaaaachhhhhhhhhhh!!!
***************************************************************
Rev 1.o
Malam tadi pergi celebrate kat Nandos IOI since semalam pun aku kerja sampai petangg.. so tak sempat nak masakkan apa2 yg special walopon hari minggu...iskk iskk. Yang penting seronok dapat spend time togetherr... Danish siap suapkan papa dia sambil wish happy fathers day tapi sempat lagi cubit sikitttt je roti yg cecah soup tu punya la kedekk.. hahahahha

**********************************************************************************

Tak lupa juga buat ABAH, terima kasih yang tidak terhingga diatas segala jasa dan pengorbanan membesarkan kami adik beradik tanpa pernah mengeluh hingga kami berada dimana kami berdiri hari ini. Kami sayang ABAH.........!!!!!!!!!!!!!! Untuk Mak & Abah, kami adik beradik sempat celebrate Hari Ibu merangkap Hari Bapa awal jun, cuti sekolah lepas sempena aku & Abang balik kampung.. kitaorang buat Bakar-bakar jugak kat laman rumahh... seronok berkumpul ramai2 huhuhu

10 sweet comments:

As said...

Happy Father's Day....

☆ lieya latif ☆ said...

hepi father's day buat your hubby....

suke tgk pic camni....sweet sangat

IZAN said...

Re As,
same goes to you too!!

Re Lieya,
He he hee.. sekali sekaler je leh buat camnihh.. huhuhuhu

Mjkhir said...

epi papa's day to u En. Sham.. he he he, bila nak tambah anak?

fiziskandarz said...

happy father's day abg sham!! wah kali nihs siap ada makan2 bagai.. adalah sungguh besh nyer i like!! i like!! :D

Farah N.R. said...

wow!! nice picas. Amik package baju n pics kat mana?

Oh, n Happy Belated Father's Day for your hubby!!

Lovely Mommy... said...

hello there...

nice blog u have here... u kerja pun still rajin tulis blog ek? eheheh... keep it up!

Aleyn said...

Happy Fathers Day to Syam!

Balik kerja sempat kuar celebrate lagih...gigih2....

Kita dok wish jer...tak dan nak celebrate...hubby pun dok umah 1 hari buat keja office...huhuhu...

IZAN said...

Re : MJK
Thanksss! Errr.. tak pe bagi laluann kat org lain dulu huhuhuh

Re : Zaki
Bila nak jadi bapak orang nih? he he

Re Farah :
Thanks!
Baju ngan Renjis Andaman & pic ngan Pretty Peektures hu hu

IZAN said...

Re Sue,
Thanks! same goes to you! Sometimes tak sempat jugak nak update... bersawang lagi! huhuh

Aleyn..
elok la tu ..
office ku office ku
rumahku pun office ku! iskk iskk iskk