Assalamualaikummm...

Ya Allah... rindunyer kat blog Sweet Omoide ni... lama sangat tak update...
Hari ni tergerak hari nak jengah blog yg dah bersawang ni...
Lor ni rata2 update story buat kenangan anak-anak kat FB and IG je huhuhhu

Anyway hari ni nak citer sikit pasal 14th Anniversarry Trip kamii..
Untuk kenangan anak-anak.. Fotopages dah close down.. habis kisah Danish Dania kecil2
terpadam terus... siannnnyerr hilang segala story morry depa kecik2 huk huk huk!

Ok berbalik pada trip kami.. Alhamdulillah 4 Mar lepas kami semua telah bercuti sempena 
ulang tahun perkahwinan ke -14 kami..  Syukur ke hadrat Ilahi diatas segala rahmah dan kurniaan  4 orang permata hati kami... semoga mahligai yang di bina ini akan terus berkekalan dan bahagia hingga ke akhir hayat.. dunia dan akhirattt

 Tahun ni kami memilih 


sebagai destinasi percutian kami. tempat nya sangat unikk... dan palinggg exclusive sepanjang percutian yang pernah kami pergi. Tak sangka ada tempat macam ni kat Malaysia ni... best best bestt!!





3 jam perjalanan dari rumah...
Masa nak buat tempahan tak muncul tu villa yang kami cari di Agoda/Booking.com dan sebagainya.
Kami memilih Vana Suite Villa yang di lengkapi dengan 
1 Hall, 2 bedroom berasingan dan 2 swimming Pool ..
Memang tertarik hati dengan reka bentuknya..
Untuk buat booking ni kena call terus ke website resort dan buat tempahan on the dot!



Sesampainya kami di Vana Suite Villa


 1 shot dengan seluruh ahli keluarga dan kek anniversary!
kek comelll sangatt.. nanti I citer hokeyyyy


bersambung to PART 2 

5 sweet comments:

khdjhAdbh12 said...

wow wow, tak sabar nak tunggu part 2, memang tgh carik resort cmni, bukan untuk kita, nk bagi pd mak ayah duduk. hehe

eltamaz elmithaly said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض

eltamaz elmithaly said...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره


eltamaz elmithaly said...



شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

AAB College said...

Thank you for sharing
https://aab-edu.net