Assalamualaikum...!
Pejam celik pejam celik dah 2 minggu puasa.. pantas sungguh masa berlalu!
Ok.. Ramadhan kali ni saya dah mula ambil tempahan Coklat Raya
 yang sedap lagi super comel sangat ni!
Kat rumah ni kalau buat memang kejap je diserbu dek budak2... Lagi pulak Hello Kitty kann..
mana tak juling mata budak2 ni.. tak menahan nengok kejap je boleh licin! hiihi

Di bungkuskan dalam kotak berbentuk hati.. sangat sesuai untuk dibuat cenderahati
buat anak2 saudara atau saudara mara juga.
Menggunakan coklat Berryls yang bermutu tinggi ya.

Apa lagi.. jom serikan hidangan juadah raya anda dengan
Coklat Raya Fabulous Choco!




Double Layer bubble rice milk chocolate :

Ada 3 model

Hello Kitty RM25/box

Ros Merah Jambu RM23/box

Rose Kuning RM23/box

Setiap kotak mengandungi 40 pcs (+/-) ya

WhatApp 012-2399355 untuk tempahan!

Tarikh akhir pengeposan adalah pada 27hb Jun 2016 ya.
Jom tempeh sekarang!!!




TEMA : HELLO KITTY


 
 

TEMA : ROS MERAH JAMBU

RM23/box


 

TEMA : ROS KUNING

RM23/box


 


 



WhastApp 0122399355 untuk tempahan ya!!

Sayang uoollsss muahhhhhhh!!

3 sweet comments:

Norma NML said...

Alahai comelnya yg hello kitty tu..x sanggup rsanya nk mkan..hii

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

sedapyaaaa