Assalamualaikum....
Alhamdulillah 2 minggu lagi nak masuk bulan Ramashann.. sunggun pantas masa berlalu..
rasa macam baru je raya tiba-tiba dah nak raya lagi?? ehekk!

Jadi sempena nak menyambut Ramadhan ni.. kemain kan bff sekelian ajak 
gathering makan2.. macam biasa kalau ada event macam ni mmg hari kerja lah jawabnya..
masing2 ambik cuti hihihihi.

So 16 Mei yg lepas.. aka hari guru tu masing2 ambik half day..
janji lunch date di negara empat musim!
ahaaa.. cuti separuh hari boleh pergi balik negara matahari terbit
sekali round 4 musim! wahh!!

Ok jom join seround!!


Sampai2 masing2 dah laporrr.. dah pukul 1 tenghari la katerkannn..
order2 makan dah tak sempat toleh kiri kanan dah deme ni wahahahhah


Actually misi utama nak makan Takoyaki di GINDAKO..
tapi Yoshinoya & Hanamaru Don sebelah je Gindako..
apalagi..makan di Yoshinoya.. tapau gindako takoyaki sekali hihihi


Kali ni geng kami Ila (berspek) dapat juga join..
berapa kali dah termiss gathering so kali ni alhamdulillah dapat join.


menu pilihan aku hari ni - Spicy Miso Soup Udon add on ebi tempura


Kawan kami si Zalie dah tapau Hokkaido Cheese Tart.. seriously heaven sangat... cair di mulut weyyy!


Ni dia Takoyaki Gindako.. besar2 bola dia... ada 4 perisa... memang puas hati makan.
Aku ambik TERITAMA macam kat atas ni.. telur bersoskan teriyaki. Sedap!!!



Antara menu2 pilihann. 
masing2 dah makan balik tapau pulakk!!


Dah kenyang apa lagi.. 
POSING TIME! muahahaha.
Sila jangan muntah hokey.
Mula2 ronda Taman musim Spring dulu..
sempat la berhanami tengok sakura hehehe





Habis  berhanami kami pi musim luruh dulu sebenarnya.. tapi 1 floor tu ada Taman Musim sejuk..
apa lagi posing sini pulakk.. gigil2 sejuk uollsss! ahaahah





Habis kesejukan  pi musim panas pulak ..  musim panas ni sebenarnya terletak di food avenue dia.. so kat situ ada 2 table untuk pengunjung makan2 kat situ..
kami posing kat luar je lah ehhehehe


ni pulak Musim Bunga versi wall paper. kat ground floor tu ada 1 area kome leh posing maut kat sini sambil2 verangan ala2 berhanami tengok sakura hihihihi



ahaa... musim luruh! tak banyak gambar kat sini.. 
tapi taman musim luruh ni pun cantek sangattttt !!



habis posing sebelum balik sempat lagi round AEON tingkat bawah tu..
dok menapau menu2 nostalgia zaman belajar kat Jepun dulu.
Memang menu2 ni HQ dia kat Japan adan rasa sebijik macam kat Japan..
nostalgia sungguh... bahagia idop weyy!


Hasil sambaran



sempat lagi hi tea pekena Hokkaido Cheese Tart.. sedap sangatttt weyy! Kalau tak merasa mmg boleh menyesal idop ahahahha. *melampau... panggg!*



ok ni gambar sesat kat Taman musim luruh.. apsal ntah semua skema no bergambor ari ni
tu yang buat2 posing poyo sekeping hahah!


Sebelum bersuraiii... Alhamdulillah seronok dapat berjumpa hari ni walaupun
sekejap cumaaa


Kalau kome nak feeling2 ronda2 around the globe 4 musim dalam masa tak sampai sehari ..
moh le jejak sini... 

kalau takut sesat meh tengok map kat link bawah ni no..
sebelah stadium seksyen 13 shah  ALam jekk

AEON MALL SHAH ALAM :
https://www.facebook.com/AEON-Seksyen-13-Shah-Alam-418143005049564/

sekiannn... al kisah 


4 sweet comments:

mama tisya said...

sronok la kn tkyh p jauh2 hehe...kita sejak dh buka aeon shah alam ni..lunch slalu juga sbb dkt ngan opis kn

lieyalatif said...

amik ko..dlm sehari leh jalan semua musim hah hahahahaah...best korang happening hah outing....syiok makan2 jalan2....

eelobor said...

untung la....pegi satu tempat jer dah boleh cover 4 musim terus. hahahaha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)