Assalamualaikum....
Happy 1st April  everyone.... so how your day today?
Bagi diriku banyak yg berlaku minggu2 kebelakangan ini #DhiyaDaniaDelisha marathon ChickenPox #Abang outstation luarnegara #aku accidentkereta #MicrosoftExam esok #GST?

Fuh macam2 sungguh dugaan melanda. Redha dan percaya semuanya ada hikmah disebaliknya. Since kereta pun hantar bengkel utk repair dan claim insurance plus Delisha ChickenPox .. dah nak 2 minggu aku tak keluar rumah caya  tak huhuhu.

Apapun tengah pulun study last minute utk exam esok. Dari zaman belajar sampai laaa peel sama jek akakakkaa.

Sempat masakkan sup je utk Delisha. Mama perangat frozen lunch dr 7-E uuhuhu. Sepanjang duk umah ni ada hari2 yg aku WFH *masih dalam shift mode huwaaaa* , nak keluar lunch tak de keta so mmg perangat frozen la... ada 3 menu jugak try dr 7-E mmf boleh tahan gak sedapnya.... buleh la kannn utk emergency mode hihihi

Petang baru sempat rehatkan tubuh dan minda.. berendammmm air hangat. Verangan nak mandi susu asal beli tak dan buh dlm tub dah licin kena bedal dek budak2 ni kikiki

Anyway wish me luck ya... and selamat bergst! *eh tetiba*

5 sweet comments:

Nad MamaZN said...

akak eksiden? take care kak.. gud luck jugak! akak mmg supermak

eelobor said...

kalau lah bukan di sebabkan isu semasa, singkatan untuk "selamat bergst"... mesti dah di tafsirkan "selamat bergusti"

Mona Lea said...

seronoknya kalau leh berendam

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iza,
waaaaaaaaaa
bestnya mandi susu he3

kakngahsihat said...

1st time singgah blogwalking... Salam kenal dari saya... :-)