Assalamualaikum....
Isnin lepas setelah 4 hari berkurung kat rumah akhirnya baru la berkesempatan bawak anak2 burung keluar sangkar. En Suami oustation lagi since last week... so kalau tinggal aku sorang nak jaga bebudak ni mmg duk rumah je lah jawabnya.
Alhamdulillah Sabtu malam selasa husband selamat kembali ke tanah air. Ahad En suami tak sihat pulak... tambah masih jetlag maka sambung berkurung kat rumah. Hari Isnin tu baru En suami suh aku je bawak budak2 ambik angin
.. tu pun lepas asar bawak Danish Dania... Dhiya Delisha dah tergolek tidur join sekaki dengan papanya.

Aku bawak dekat2 umah je. Dpulze Cyberjaya .
Sambil biarkan derang main kat pusat hiburan keluarga tu aku lepak kat Big Bob Burger.. order best seller menu - most wanted beef slice burger and French toast with vanilla ice cream topping and walnut. Memang superb marbelesss!! Confirm aku datang lagi sini!!

2 sweet comments:

eelobor said...

adoiii....dengan dia punya hiasan terus jadi lapar nie

Farah Izza Shafik said...

ish dah lama I tak drop by.. mcm2 cite menarik nih.. :)