Assalamualaikum...!!
Ahaa.. akhirnya baru sempat nak update... lama sungguh 
Blog sunyii.. maklum la balik kampung raya sakan!!! hihihi

ok di kesempatan ini Saya dan keluarga ingin 
menghulur sepuluh jari kepada para rakan blogger dan pembaca
diluar sana dengan ucapan 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.
Mohon maaf sekiranya ada celoteh yang menyinggung perasaan 
mana2 pihak.. blog ini hanyalah perkongsian peribadi tuan tanah semata2 hihi.

okeyy.. jom layan gambarr!
Bergambar dengan Nenek kesayangann



Kami berenam tahun ini!!
 Meriah hihihi.. tema tahun ni Biru turqoise + pinkk. I loikeee


Posing dengan my soul mate.


With my latest edition ~ Delisha


Cheeky sangat budak kenit ni.. gerammm. suka sangat buat
muka duck face cam ni ... hihih
Dhiya ? err tidur kot kikikikki


Abang Long & Kak Ngah hiiiiii


Macam biasa selepas aktiviti marhaban lelaki, dalam lepas zuhur tu 
 ada sessi bersalamannnn bersama seisi keluargaaa..

Mula2 yg tua salam nenekk... lepas tu diikuti oleh anak2  dan anak2 sedara
sambil sessi kasi angpow raya hihi




Danish yang terkedu2 nak susun ayat nak salam Mama dia  hihihi


Gegirl kat rumah ni. Mak Usu je tak balik raya tahun ni sebab dalam pantang raya


 Actually lepas je salam2 dah ada sedara datang serbuuu... 
sessi bergambar bersambung plak belah petang hihihih

Last but not least inilah keluarga besar kami
pada Hari Raya pertama tahun ini.



Alkisah.... 

5 sweet comments:

Nad MamaZN said...

selamat hari raya kak!
meriah
delisha, kenapa trmbam ni!
geram, rasa nak gigit, hehe

Norma NML said...

Selamat Hari Raya..comel je si kecik dgn duck face tu :-)

Gieyana said...

meriah..cantik bj ko beb...suka manik2 tue..

selamat hari raya yer..

lieyalatif said...

selamat hari raya beb...

lebih kurang tema kite...ko pink biru aku plak pink mint ekekeekekekek...cantik2....sweet sgt aku suke baju korang naka beranak.....

weyyy dah besar kan delisha....ishh rase mcmbaru jek aku pi visit ko.....dokong budakkecik tu...skrang dah besar hah....peel pun cute2 notty....comel buat muke mcm tu...aunty ya geget muncung tu kang baru tauuuuu...

tu laa kalo kat johor mmg ade lagi marhaban2 nikan izan...aku dulu mase bujang mmg ikut...pusing satu kampung kooooo...best...perut sendat rase mcm jenis2 kuih heheheeheh..skrang tak de dah.....aku tgk jek org gi marhaban.....

LYAfrina said...

Alhamdulillah..meriah b ceria2 belaka.. salam aidilfitri .. maaf zahir n batin dari lya ;-)