" PROMOSI  DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP TERMURAH 2014 "
Now every mom can freestyle ~
Handy| Handsfree | Affordable


Assalamualaikum.....

Ahaa.... hari ni nak perkenalkan Double Electric Breastpump yang sedang hangat di pasaran iaitu
Eve Love Heavenly breastpump.

Terus terang sangat teruja masa mula2 ternampak produk ni di internet dan terus 
membuat keputusan untuk sambar 1 set untuk mencuba sendiri.
Tertawan dengan kaler dia yang sungguh menawann.. pinkishhh gitew kann
sangat2 sweet mmg boleh menaikkan semangat ibu nak pump hihihihi.

Ok ini adalah semua parts yang terdapat di dalam set 
Eve Love Heavenly Breastpump.
Dalam set ini mengandungi Motor pump, Calendar Cap storage bottle, pumping set termasuk tube,
power adapter dan buku manual tapi yang special dengat set ni ialah
disekalikan dengan Eve Love Pumping Bustier yang mana 
boleh digunakan sebagai tools untuk membolehkan para ibu 
mengepump EBM secara HANDSFREE...!
ya, di ulangii.. secara HANDSFREE ya...!!


Ok.. kalau zoom dekat.. ini adalah setting untuk pumping process.
Nampak tak kain warna merah yg ada cangkuk macam cangkuk bra tuu...
aha.. itu lah dia Eve Love Pumping Bustier.. 
just pakai macam pakai bra then selitkan Breast Shield ke bustier tu 
so dia akan melekap kat breast dengan jayanya.


Kalau zoom lagi... ahaaa.... Eve Love Heavenly Breastpump ni
dilengkapkan dengan soft fit. Kalau yang concern pasal soft kit ni
memang elok sangat lah set ni jadi pilihannn


Ada 4 button di motor pump dia iaitu terdiri dari button

1. ON/OFF button
2. 2 pumping mode (Stimulation / Expression)
3. + button to increase suction level
4. -  button to decrease suction level


so lebih kurang macam Medela Freestyle bezanya
Medela Freestyle ada memory button untuk configure satu auto setting
dan Medela freestyle ada dislay so boleh monitor
berapa lama kita dah pump dan di level/mode mana kita sedang pump.


Ok.... so the next day tak sabar2 lagikan nak test power
Heavenly Breastpump ni kat ofis...  


 Ok ini dia yang diperlukann.... jom test drivee...!!


Eve Love Heavenly boleh beroperasi dengan power adapter atau 
bateri AA x 4 biji.

Ok pandangan dari atas....
Handsfree jugak okehhh


Selepas kira-kira 18-20 minit hasilnya....
taraaaaaaaaaaaaaaaa...............!!
tu diaa.... dapat jugak 7 Oz sekali pump!! not bad kannn!!!


Ok... yang special lagi pasal 
Calendar Cap Storage Bottle ni ialahh...
*memula saya pun tertanya2 jugak kenapa namanya 'Calendar' ?? *
rupanya2 kat cap botol storage tu  memang ada KALENDAR..!
Ya.. betul kalendar... ada bulan dan hari bulan...
boleh diadjust untuk 'tanda' tarikh EBM kita tuu...
ha gitewwww... punya la hi-tech storage bottle Eve Love ni kannn !


Macam biasa model tak berbayar nak interpreme.. ni sebagai bukti 
hasil adalah pada hari kejadian yg dinyatakan hew hew hewww



Ok tadi adalah sessi pagi... so lepas tengahari pulakk.... 
jeng jeng jenggg.... hasilnya... 8 Oz...!! Alhamdulillahhhh !
Ni fresh pump and snap.. pumping set pun tak bukak lagi dari botol.
Memang ternyata Eve Love Heavenly Breastpump
pun tak kurang hebatnya dengan jenama antarabangsa terkenal !


 so hasil petang di gabung dengan hasil pagi... 
*sorry lupa nak bawak storage bottle Eve Love Extra*
so ini adalah hasil pump 2 sessi dalam sehari... sessi ke-3 pump lepas sampai rumah.
So untuk 2 sessi ni 7 oz + 8 oz = 15 Oz sudaa..
so lepas balik rumah dapat lagi 7~8 oz dah lebih  > 20 Oz jugak
ole-ole EBM untuk buat stock kannn.. lumayan juga tuhh!


Model tak berbayar bergambar dengan hasil EBM pada hari kejadian hihihih
*kalau ambik gambar sendiri mesti contrast terlebih terang huhuhu*


Yang palinggg besttt lagii...
Eve Love Heavenly Breastpump ni
harganya sangat sangattt berbaloi dan mampu milikk!!



Dan yang lagi bestt...
sekarang ni ada promosi super duper jimattt


Kalau tak percaya atau susah nak percaya cepat cepat layarii :-

Eve Love Heavenly Promotion @ KidsBranded






atau hubungi nombor berikut :
012-2399355 (IZAN)
untuk keterangann lanjut okehh!!

*P/S : MODEL EVE LOVE HEAVENLY kini tiada lagi dipasaran dan sudah digantikan dengan
 MODEL EVE LOVE FLEXI *

12 sweet comments:

Gieyana said...

Murah dr freestyle..next budget aq rembat laa..ekeke

Beb..ko label ebm ko guna marker n stiker kah? Meh kongsi jap..

*∽ IZAN ∽* said...

re Gieyana : Untuk label aku tulis ngan white board marker je Gie... boleh padam balik utk recycle bekas hihihihi

Rai Ourkizuna said...

wahh.. murah..saya baru je rembat autumnz.. rugi!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Rai , alahai rugi jugak lambat buat entryyy terpaksa tunggu hujung minggu nak buat entry review hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

Re Rai , alahai rugi jugak lambat buat entryyy terpaksa tunggu hujung minggu nak buat entry review hihihi

Z@i Z@mR33 said...

Skali dgn warmer RM499?murah2...
Insyaallah klau production susu ok nk gak rembat satu...agak2 promosi smpai hjg bln x?hik3

*∽ IZAN ∽* said...

Re Z@i Z@mR33, jommm rembat jangan tak rembat hihihih. InsyaAllah promo selagi stock masih ada ;)

ummi nia said...

Sis..sama x cara pengepaman dia ngn fs? Sy tgh pning nk pilih antara rumble tuff ngn eve love..bg sis mane terbaik

Alo Aziz said...

salam sis... ade lg x promo ni.. bmnat sgt nk beli

Alo Aziz said...

salam sis... ade lg x promo ni.. bmnat sgt nk beli

NinaAz said...

sis, yg flexi tu sis jual rm499 kea rm599 jugak?

bie said...

sis free gift ape lagi yer.. power bank ada.. rm brp?