Assalamualaikummm....
Moga semua rakan-rakan blogger sihat2 sejahtera.
Akhir ni busy sikitt.. sekarang ni berada di Jepun selama 9 hari
under JENESYS Programme
(Japan-East Asia Network of Exchange for Students and Youths)
di bawah tajaan kerajaan Jepun
dalam aktivity volunteer melawat tempat tsunami
sambil beramah mesra dengan penduduk setempat.

Baru sampai ke Narita Airport pagi tadi..
sekarang berada di Tokyo sambil melepaskan rindu
dendamm terhadap bumi Jepun!! Uhuhuhuhu!


InsyaAllah akan update lagi nanti..!

Note ; First time berjauhan dengan Baby Dhiya...Mama pun sebak
bila time menyusu tibaa.. Dhiya pulak tak boleh tidur tercari2 Mamanyaa..
First time ada senior ajar pump EBM ke cawan dan tuangkan
ke pokok instead buang dalam toilett.. uhuhuh
Anyway.. Buat Papa, Danish, Dania & Dhiya,
jaga diri baik-baik.. Mama rindu dan mama sayang sangat
kamu kamu kamu semuaaaaaaaaa........!!
Muaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!

8 sweet comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kak bestnye!
nak FM jepun, hehehe...

akak takmo sedey2 sgt k!
papa ada jaga 3D kt sini..

yatie chomeyl said...

meh jln2 kat fukuok ameh..leh kita ketemu ;)

mama tisya said...

bestnye ke tokyo ..nk fm 1..hehehe..kita baru je blk ari p jepun..eh silap p restoran jepun-sushi king..heheh

Gieyana said...

Bestnya Izan..ko mmg pandai ckp jepun kan! Hehe..:-)

Aleyn said...

Tak per lah...stok EBM Dhiya cukup dah kan kat umah tu...

HAve a nice days in Japan...aku pun tetiba rindu nak ke sana balik...uhuk...nak makan onagi pure punyer...

azura samsuddin said...

nape izan xsimpan je stok pumping tu?? mesti balik M'sia nati berbelas plastik dpt kumpul :) ntah2 berpuluh ... xpe izan, kuatkan semangat k

eelobor said...

wah....nanti penuh lg la entry ngan sushi2 bagai.... hihihi, best nye dia boleh pegi tokyo

Azi-Bam said...

Izan, Ada breast feeding instructor katA kat sini, instead of buang kita minum balik...hehehe walapun tak lalu, if it is good for baby why not for us..