Salamm Wordless Wednesday.
Minggu lepas perasan Gigi Dhiya dah start tumbuh! ahahahaha
cepat gilerrr..! Cepat la dari adik beradik lain.
Sebenarnya masa lahir pun dah nampak gusi bawah dia macam putih 
ternaik atas skettt.. kalau sekali tengok 
memang ingat macam dah tumbuh gigi.
Nenek pun mula2 berapa kali tengok gigi ke gusi ekekekek



Baby Dhiya check up 3 bulan 10 hari arituh sudah 6.5KG..
dah makin montell... minum EBM dah 7-8 bekas 3oz sehari ohok!
Stok EBM pun dah makin tenat uhuhuhu
Anyway sehingga ke saat ini Dhiya masuk full breast feeding Alhamdulillah.


Tengah belajar meniarap tapi masih belum berjaya nak pusing dan 
angkat kepala. Bibik kata kepalanya berat! ekekkeek
Pas tu kalau dah pusing badan tak leh nak pusing angkat 
kepala marahhhh kekekekekek.
Terpaksa la 'tolong' angkat & pusingkan 
kepalanya ehehhe
tu pun tak tahan lama..kepala berat.
Jap lagi nak merengek suh telentangkan balik eheheh
anyway Good Job Dhiya..!

3 sweet comments:

Diila said...

bertambah comey lar bb dhiya pasni dah ada gigi =)

*azni* said...

cepatnye dh tmbuh gigi..jgn gigit mama dah la.. ;)

Nad @ MamaZakwan said...

gigi nayli dah 'ilang'
hahaha!
comey2nye dah tiarap :)