Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi...
tahun ini genap usia perkahwinan kami ke 15 tahun
pada 28 Feb yg lepas

On the day ajak anak2 dinner di Ole Ole Bali, Dpulze Cyberjaya
Memang suka menu and suasana kat sini... 
Suka dekorasi restoran dia... suka menu2 dia jugak.
Bertambah romantik bila diserikan dengan cahaya lilin
Sesuai sangat kalau dating celebrate hari2 istimewa dan sebagainya
Basically signature menu Ole Ole Bali adalah masakan Indonesia
tapi menu2 western juga turut tersedia sebagai pilihan


Family dinner di Ole Ole Bali - Dpulze Putrajaya


Alhamdulillah...  tak sangka 15 tahun sudahh.. 


Anak-anak yang makin membesarr

 

Kalau datang sini suka order Coconut latte dia... sedap!
Dapat jugak macam kerepek kelapa yg putih2 tu..
dulu kecik2 macam pernah makan tapi dah besar2 ni lama dah tak jumpa benda ni..


Antara yang di order..
Kali ni Mama & Papa order Kambing Bumbu & Rojak
Suka sambal dan rempah masakan dia memang sedap
walaupun masuk Ole Ole Bali menu2 Jawa...
macam biasa budak2 ni still akan order menu Western jugak ye kekdahnyer
Penyudahnya Salmon steak jugak yg di order kikiki

Ada makna simbolik kenapa ajak dinner kat Ole Ole Bali ni 
apa agaknya yer... tunggu next entry hihihi



1 sweet comments:

Abdullah said...

Lovely pictures.
Regards.
promoswithin.com
coopanz.com
savingjet.com