Assalamualaikum..

Sebenarnya aktiviti menjejak Cat Town ni lansung tidak dirancang.
Asa-asalnya balik dari A Famosa Resort  Melaka sempena family day gathering
tu on the way balik singgah ke Vendor Boutique Kiddoresu yang terletak 
si Seremban 2 berhampiran Mydin S2 tu.. 
Pergi collect Kuih Kapit overloaded by Laura & Daddy 
(sorry tak sempat snap gambar dah licin! sedap wehhh especially butter peanut dia).
Sebulan gak tu tunggu stock masukkk.
Lepas collect and shopping sket kat Kiddoresu tu masa masuk dlm kereta ternampak la
Cat Town 2 di bertentang dengan Kiddoresu kat Dataran Centrio tuhhhh.
So apa lagi... terus le keta parking tetttt kat depan Cat Town Seremban 2  tuh! heheheheh


Ok harga masuk ke Cat Town ialah
Kanak-kanak : RM6/sejam
Dewasa : Rm10/sejam

Dalam tu ada cafe. Jual makanan yang ringan2..
ada ice drinks.. ada waffle and corn cup macam tu.
So maksudnya sambil main2 dengan kucing tu boleh la 
lepak2 kat cafe tu sekali. 


Ice drink dia RM5/cup.
Besar giler cup! Kitaorg beli 2 tak habisss wahahhahaha


Masuk-masuk je terus bau kucing!
Ye lah dah nama tempat kucing mmg la bau kucing.. kalau bau lembu ke
kambing lagi nayer kann hehehehe.
So apa lagi .. pi la main2 ngan kucing2 dalam tu.
Saiz gebu2 jugakkk.. bulu panjang.. comel2.


Belai , belai jugak tapi kena ikut peraturan ni yerr..
kena paham rutin , do and don't kucing2 comel ni.. meowww!!!!


Dalam tu mmg taman permainan kuching. 
Memang penuh dengan aksesori untuk kucing bermain.. atas lantai..
kat dinding sampai la atas syiling pun ada laluan untuk kucing kucing manjer ni. 
Kucing ni pun ada syif dia.. akan bertukar2 group yang dilepaskan 
dan direhatkan.


Danish dan Dania asyik membelai2 kucing.



Delisha pun tak lupa kejar kucing..



Dhiya ni kejap je pegang kucing.. lepas tu dah duduk belek majalah.. sabor je le ekkekekeke
Siap ada kawan lagi.. anak dara sorang ni mmg minah buku sket 


Ada replica KLCC lagi tempat kucing ni melepakk... 


Sambil2 tu lepak cafe pekena Waffle.. harum semerbak.
Tapi jangan lupa basuh tangan tauuuu


Omak eh pun nak pegang kucing jugak.. comey tak comeyyy takkk ?
Maknyer comey ke kucing comey? 
Paaaannnggg!!!!!!! Hahahahahaha!


Sambil-sambil anak leka main kucing... mak pak dating ngeh ngeh ngehh


Cukup masa sejamm.. jom lah berangkat balikkk..
Sejam tu dah cukup sangat masa nak melepak dalam tu.
Bagi can kat orang lain pulak hehehehe


Owh ya.. Cat Town ni kat 1st Floor tau.
Ok puas main kucing kami pun balikkk..
Sape nak further info bleh access below link ya :


0 sweet comments: