Assalamualaikumm..

Wahhhhh kelewatannn!!! Dah habis raya baru nak post! Kikikiki

Apapun nak mengucapkan salam aidilfitri buat semua kenalan dan rakan pembaca blog. Semoga Aidilfitri tahun ini lebih bermakna buat  semua. Mohon ampun dan maaf jika ada sebarang kesilapan or terlebih gurau or komen  yekk. 0 - 0 okeh!

Tahun ni kami beraya di Pahang dahulu... raya ke-3 baru pusing Johor. Dan buat julung2 kalinya Abang ajak bertemakan jubah raya tahun nih! Katanya masa gi Dubai tempohari rasa seronok dan tertarik pulak tengok mens berjubah putih and ladies berjubah hitam walaupun finally bila cari baju Abang pun kensel nak berjubah putih sebab takut over transparent kekeke


Salam Aidilfitri sekali buat semua. Jemput mai beraya dirumah no!!! Roger I okeyyyy.
Muahhhh!!!

3 sweet comments:

Norma NML said...

Selamat Hari Raya Izan :)

lia ummiirfan said...

nice photos dear :))

eelobor said...

lewat pun ok....saya langsung x de post pasal raya. cuma jejalan baca kisah raya kawan2 jer. hahahaha