Assalamualaikum....

Setelah sessi survey beberapa minggu lepas... kali datang untuk sessi merembat. Gift card dari IKEA pun dah sampai redeem point hari tu. Makanya tanpa malu2 terus le menuju ke IKEA ngeh ngeh ngeh *tanduk kepala sudah naik*.

Beli barang memang sessi pilihan pantas...  banyak sangat benda nak kena pikir. Bila sampai turn tuk sesuatu tu mmg kena cepat je buat keputusan.. kalo tak mmg pending mmg sampai sudah pun tak siap. Mmg tak dinafikan ada jugak yg pilih2 beli2 bila sampai alamakk... salah saiz la.. salah patern or tak seperti yg digambarkan mmg kena redho je lah..

So setelah beberapa jam *eh makan jam jugak?* dapat lah apa yg dicari. Dan ada jugak dah ukur sana sini baik punya nak susun bila nak gi ambik dekat rak takde! Habis! Huwaaaa sedihhh... so apa yg ada je lah dulu.

Ada furniture sket2 terpaksa guna khidmat penghantaran RM75 per trip... banyak woh boleh beli RM75 tu huhu. Anyway InsyaAllah hari ni sampaii dan dah boleh la En Hubby bertukang plak nanti. Almaklum byk konsep DIY ken..


Al kisaj

5 sweet comments:

Norma NML said...

wahh..byk memborong ye Izan :-)...kalau saya pi Ikea mmg rambang mata dibuatnya

Nad MamaZN said...

wahhh canteknya dapo akak!
tak sabar nak tgk akak deko2 umah :)
nnt ada house warming jgn lupa ajak ek :)

eelobor said...

IKEA adalah tempat yang seronok untuk membeli barangan rumah terutama bila duit penuh poket.... hehehe

lieyalatif said...

ikea mmg salah satu sumber tempat soping barang umah.... cantik2 n simple jek kan....beb dapur ko lawo jgn hias sarat2 sgt tau...biar modern gituuuu...pokok2 hijau pun dah cukup menceriakan suasana dapur....

selamat mendeco2 beb.... aku tau ko punye taste deco2 mmg kelassss...sure lawooo n debom punye hasil deco ko....nanti update blog pasal hasil deco ye izan...leh aku cuci mate heheheehehe

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)