Assalamualaikum....

Alhamdulillah dalam kekalutan sempat jugak celebrate secara pantas Hari Ulangtahun Kelahiran Abang. Jatuh pada Hari Jumaat , Hari bekerja tahun ni jadi balik kerja lepas maghrib terus berdesup ke Alamanda. Sampai2 terus gi Dinner kat Kenny Rogers. Tapi hari ni boleh pulak aircond under mantenance (under Alamanda bukan KR) and order menu budak2 sausage and chicken ball habis plak. So order quarter set la macam biasa huhuhu.

Makan makan makan dan makan lepas makan tarik Abang masuk COACH...ingat nak carikan wallet eh... malu plak Abang hihi. Dia tanya Coach ke? *bunyi mcm bukan perempuan je ke yg pakai?* errrr...  nak belikan in advance mmg tak sempat last ajak Abang round Parkson laa cari kasut kerja, set wallet dan tali pinggang. Complete set terus hehe

Kebetulan kat ruang legar booth pameran Bank Rakyat. Banyak game kat situ... so sempat la bawak budak2 ni main kat situ kann. Seronok belaka semua.. sampai lampu padam... baru la beransur balik...
Al kisah

NOTE: Selamat Hari Lahir Abang.. semoga terus sukses dalam segala bidang yg diceburi... semoga terus dilimpahkan dengan rahmat dan kebahagiaan selalu aminnnn

2 sweet comments:

Eda Ejai said...

gamba last tu nampak cam real je panjat bangunan.. hehee..

eelobor said...

Amin..... semoga terus diberi kesihatan yang berpanjangan dan kebaikan dunia & akhirat