Assalamualaikum..

Hari Khamis sudaa...
semalam akhirnya gift baby ready for collection.
Kat office ni kalau ada kelahiran/wedding etc Bos akan issue 
request untuk redeem gift dan kita boleh pilih dari catalog dah gift apa.
Masa Dhiya dulu redeem PlayPan.. kali ni Delisha pilih buku berlagu FP pulakkk


Comel je wrapping gift ni


Delisha yg tak sabar tunggu hadiah dibuka


tapi cam biasa ada la orang lain yg interpreme dulu hihihi


Tu dia dapat kat Kakak Dhiya dulu.. sibuk demo kat baby hihii


Delisha yang teruja jugak sebab ada bunyi2 lagu2 kanak2


Excited jugak nak capai toys tuh


 Satu scene lain.. Delisha baru terjaga dari dalam buaii.. Abang sibuk layan adik main 
dengan toys tu.. good job Abang Danish!


Ahaa. muka ceria dah pandai main toys dah saya ni hihihi


Ahaa... ni pulak redeem masa Dhiya..




tukang bukak tak berbayar hihihihi


Teringat Dhiya yg dah tumbuh gigi masa 3 bulann



Habis dia gigit2 toys tuh! ahahhaha



Tapi semalam jugak ada tragedii... Sian Dania nanges2 sedihhh sob sob sobb!!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Mama tengok pun turut hiba dan terkilan jugakkk uhukkk!!
Nak tau sebab apaa.....





*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*

Baby Alive Dania habis kena gigit dengan tikus kat bahagian mulut!
Tak silap sebelum ni ada Dhiya kot masukkan koko Crunch kat mulut baby tu tapi tersangkut
tak leh nak keluarkan...
sedar2 dah tak de mulut Baby Alive Dania di makan tikus... 
uwaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!!!!!
*ehhh sape yg nanges ni...? *




Mama tak leh janji nak belikan baruu yekk....
mahalll wohhhh uhuhuhuhuhuhu
Sabar ye Daniaa... nanti kita pasang perangkap buh koko Crunch 
bebanyakkk... siap tikus tuh !!! hiiiiiiiiii

4 sweet comments:

usratun razali said...

uwaaaaaa kesiannye baby Alive tu....ini bukan budak je nages...org tua pon bley nages sama

JaSSNaNi said...

alooorr.. siannya bibir doll kena gigit ye.. nanti acik pun babab tikus tu ye.. dah dah.. jangan nangis..

mama ila said...

comel Nye hadiah baby =) kesian kakak..jahat betul tikus tu kan...nanti suh mama beli yg baru =)

azura samsuddin said...

alolo siannn dia ek, xpe mama x janji in shaa Allah papa boleh kot janji hihihi