Assalamm..

dah berapa kali cuba nak pergi asyik ada aral je.. semalam balik kerja singgah pun  dah habis !!
akhirnya hari ni berjaya jejakk!


Kalau nak rasa lokasinya kat tepi Bus Stop depan Streetmall Cyberjaya ya. 
Boleh buat bulk order... delivery pun di sediakan dengan minimum order 5 boxes.
anyway 
Business hour weekdays 12:00pm ~ 9:00 pm, call 011 2628 3213 for bulk order/detail



Zoom mini stall My Takoyaki.
Booth pertama di Malaysia yg menggunakan tenaga solar
utk generate power source dlm  mini stall tu. Smart okeh!



Lokasi dekat ngan bus stop depan Streetmall / Terminal Bas Cyberjaya


Comeyy je mini stall ni


Ini hasilnya

 4 pieces RM4.50
6 pieces RM 6.00
10 pieces RM 9.00

 sedapppp!! bauu pun harummmmmmmm


Makan takoyaki dengan Pokka Premium Milk tea / Coffee.. memang sangat heavennn okehhh!!

Aha... NEW UPDATE on the next day ya.

Testimoni dari sorang akak ofis yg test My Takoyaki.
Kakak senior yang sama2 belajar kat Jepun 4 tahun dan dah rasa 
original Takoyaki kat Jepun okehhh




Moralnya memang puashati lah. Kakak senior ku pun komen SEDAPP!!!
So kalau ada teringin nak try tu cepat2 la gi hihihihi

5 sweet comments:

JaSSNaNi said...

saya suka takoyaki.. sedap.. hari tu mencari2 nak makan sbb preggy kan.. ngidam dia len macam.. sib baik jumpa..

mama tisya said...

takoyaki kena mkn 3 biji je..lebih dr tu kenyang..

lieyalatif said...

MENARIK NI beb...nanti aku pi terjah lahhh....aku ni mmg peminat takoyaki...selalu mkn kat sushi king jek..takoyaki kat JJ tu hampeh la rase die...

azura samsuddin said...

dah dkt tu ngan zura haruslah mencuba kan??? hihihi

www.77yum.com said...

個人貸款
原車融資
汽車增貸問題
貸款
汽車貸款1天核貸完成‎
汽機車借款
貸款免費諮詢
銀行原車融資貸款
汽機車貸款