Salam..
Bismillahirahmanirrahimm....


Setelah hampir 3 minggu mengodeh template baruu.. alhamdulillah akhirnya terlaunching juga
'wajah baru' sweet omoide@blogspot
 *yang tak seberapa nih*... he he heee..

Di sebabkan kerja2 pengubahsuaiann.. banyak lah entry yang terupdatee... lepas ni kalau
keluar entry yg ala2 expired jangan mare la yerr.. hu hu hu hu.

Apa pun terima kasih tak terhingga atas sokongan semua dan terima kasih kerana terus mengunjungi
teratak kami yang tak seberapa ni.... jangan malu jangan segan,  rajin-rajin lah tinggalkan komen agar rakan2 boleh saya jejakii...

Akhir kata,
Salam sayang dari sweet Omoide buat semuaa.......!! 
Kunjungan anda sentiasa kami alu-alukan... Muaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

12 sweet comments:

As said...

cantik... cantik.. rajin tukar tempelte.. kami ni jugak yg x menyempat...huhuhu

IZAN said...

Re Ass... ma kaseh ma kasehh.. !dah naik juling tengok template ni tak siap2 ha ha ha. Tu la.. tak sempat punya pasal la yg sampai 3 minggu tak siap2 nih.. he he. As pun Cuti pantang tu bleh apa godeh godehh he he

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tau tak pe izan. mimi buat blog baru pun hampir seminggu gak la menjulingkan mata.. cantik blog baru ni, hijau mata memandang.. eh nanti singgah ar blog baru mimi. hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

cantik!! cantik!! rajin ko godek2 izan...lieya ni buta kod html wakakakaak.....takut tersalah godek so dok aje diam hahahaahahah

ape2 pun umah baru ni mmg cun...saujana mata memandang gitu!!

Name: Kak Wah said...

amboi.. hasil 2 minggu renovation mmg cantikkkk..

yatie chomeyl said...

wah 4 column giu k. izan..bravo bravo *tepuk tepuk*

ambrynaa said...

Kulihat hijauuu..canteeekk!!

Gieyana said...

cantik2..hijau lg...nk tukar gak tp malas lak..x tukar la rasanya...hehehe

IZAN said...

Re : Oh mimi... ok ok.. nanti izan add your new blog ya.

Re Lieya... toce toce... mmg sebenarnya berapa kali salah ejas code.. tu yg pending lama tak siap siap ha ha.

IZAN said...

Re Wah & Yatie : sekali sekalerr buang tebiattt ha ha

IZAN said...

Re Gieyana : Your blog dah cantekkk aperrr..... ok la tuhh ever greennnnnnnnnnnnnnnn! hu hu

IZAN said...

Re Zalie : hijau plakk.. asyik coklattt jekkk hua hua hua