Sejak pergi serbu Sushi Bonanza RM2 tu tekak dok asyik teringat nak makan Japenese food jek. Kelmarin masa pergi Jusco Mid Valley carik periuk untuk buat sukiyaki tu pun dah nak kul 10 mlm abes nihon shoku kat niko niko ten (?) aku borong makan anak beranak. Esoknyer kebetulan time office hour Abang emergency pergi Melaka melawat *arwah* Pak Lang yg masuk ICU maka balik kerja tu tinggal aku Danish & Dania kat rumah. Malam tu aku buat Ebi fry shoku...

Hasilnyerrr...




Danish cukup berselera meratah Ebi Fry tu.. sibuk nak pakai chopstick jugak...
Tapi Sempat gak la suap Abang sekor dua sekembalinyer Abang dari Melaka hu hu!

2 sweet comments:

firdaus said...

kata jiran tak ajak pun datang rumah

IZAN said...

OooOo.. awak balik kampung masa ni.. gelap je rumah tu tak ajak tu..he he.
Cam tak caya je Firdaus yg comment nih..?