Danish memang kaki game
Dulu giler main game PC
La ni giler main game kat HP aku & Abang
kalau balik kerja sampai rumah nampak HP tu dulu yang dikejarnyer
pendek citer asal teringat nampak HP je nak main game
main sampai habis bateri
lepas tu pandai pulak cas bateri sendiri!
macam-macam gayalah kalau main game tu
Antara yg sempat aku snap..... siap menongeng2! sabor je lar


Antara resultnyer...

Lagi satu sukerrrrr sangat godeh HP tu
kejap lagi habis lari profile aku nyer setting
setting lagu sedap2 nak raya ni kang jap lagi keluar lagu lain
kekadang hantar MMS laa..
kekadang browse internettt... $$$$$$$
dulu pernah siap dia subsribe servis kat internet thru HP tu
tak pasal2 masuk dalam bill
sesuka hati jerr... grrrrrrr!!!

2 sweet comments:

fiziskandarZ said...

1. selamat hari raya kak izan!
2. maaf zahir + batin
3. haaa macam biasa gaks.. trip miri kitorang pun guna self timer jer.. xder cameraman pun :)
4. wah wah wah danish maen game siang malam kaa besh besh besh Go go go danish!

IZAN said...

Selamat ari raya aidilfitri gakk!
tu laa.. korang ni pakai self timer pun mcm pro gak yg amekkk.. dasatt! iskk iskk iskk!