Assalamualaikum...

Seriously best giler tempat nih!! SELERA LAMAN PERDANA..
yang herannyer kenapalah baru kali ni kami singgah? isk isk iskk..
Dah berapa kali lalu sebelah laman ni sambil dalam hati berkata2 tempat apa tuu.. best ke tempat ni...
asyik tak tersinggah je... baru2 ni kami datang tinjau dan lepak makan sekali..
makan sebelah kolam air... dengan suasana yang tenanggg dan mendamaikan..
menu yang sedapp!! memang recomended tempat ni sape yg nak JJCM lepak2 hujung minggu.



Persekitaran yang cantik lagi mendamaikan


ramai pengunjung datang ke sini



gerai2 jualan di Selera Laman Perdana.
Ada pelbagai variasi menu antaranya
Sate, Western menu, burger, menu bernasi (Nasi lemak, Nasi Ayam, Mee dan juga kaunte air

Antara menu yang kami order :-


Satay!! Sedap satay dia aku suka!!! recommended.. 
belum balik dah rasa nak datang lagi wahhahha


Nasi ayam dan nasi lemak for the kids... 
Sambal nasi lemak sedap! Aku suka gakkk


Mee Goreng Tsunami pilihan Abang... tsunami sungguh!!


Masa untuk menjamu seleraaaa


Our port


Us...! Lain kali kami datang lai hokey!!
*balik tu nak bawak budak2 lepak ke Dataran depan masjid Putrajaya.. 
rupanya diaorang dah pindah tempat yer.. melepas lagi mengidam Danish Dania nak 
main roller blade depan dataran Masjid uhuhuhu*

1 sweet comments:

eelobor said...

cantik tempat tu....nampaknya macam kena singgah je sekali