Assalam... hari rabu sudahh. Semalam kerja hari ni off. Sambil2 santai breakfast dengan belen pizza pasar malam , malam tadi hihihi. Sambil2 cari ideaaaaaaaaaaaaa yeszzaaaa


Alkisah semalam tungu2 sangat hari selasa sebab nak makan Pizza ni lah. Pizza pasar malam je pun. First time tengok mak oiii ramai org beratur duk tunggu pizza siap sampai tak cukup stok. Minggu lepas 1st time dapat beli. Beli 4pcs RM2.50 satu. Memang bawak balik makan panas2 terangkat bebbb!! Sedap giler. Doh roti dia pun lembut. Rasa inti pun puassss dimakannn pendek kata memang teringat2 sampai semalam ! Maklum la beli kat pasar malam hari Selasa so nak beli memang kena tunggu hari SELASA jugak! 

So semalam Selasa sudah! Kirim kat Abang suh belikan... mula2 abang call tanya port pizza ni kat mana sebab tak jumpa... alahai masa tu dah keciwa sangat dah jenuh tunggu membilang hari weyyyy termasuk la si danish duk sebut2 pizza tu. 


Later bila Abang sampai rumah tengok2 ada bawak kotak! Yeaaayyyy sukerrr sangaaattt! Kali no terus beli 8pcs 4 perisa. Puas makan! Sebenarnya petangnya tu hujan2 dah sempat lepak sefamily kat dapur makan maggi panass! Layan si Danish yg ntah dah berapa hari request nak makan maggi last2 buatkan juga semalam hiihi.

Alkisah pizza pasar malam yg sedap dimakan panas2 mengalahkan DOMxxx dan PIZZx xxxx kekeke.
*dah agak dah nama je wordlesss hek hek hek*

p/s : adoi bila la projek nak cari pokok penuhkan pasuu nihh.. asyik terbengkalai jekkk huk huk

4 sweet comments:

Mona Lea said...

salam. pasar malam selasa di putra perdana ke? lama dah tak pergi sejak suami balik kerja malam je

*∽ IZAN ∽* said...

Ya Mona.. hari Selasa. tu lah saya pun kadang2 je tersinggah ni kalau teringat nak menapau. kebetulan ada plak pizza ni hari tu mmg tak lepas peluang menapau hihihihi

Mona Lea said...

kena tunggu minggu depanlah ni. satu je ke gerai jual pizza ni ?

*∽ IZAN ∽* said...

Ha ah Mona Lea. 1 je kot. Kelmarin husband kata port diaorg ubah ke belakang sket dekat2 kedai tomyam kot. Masa izan gi mula2 dekat dgn van taufu fa